Cautare

4488 de rezultate pentru "antena 1 pitesti tnt de marti" (2.70 secunde)
Intr-un interviu la Antena 3, Adrian Nastase a declarat ca Ion Iliescu a fost cel mai bun presedinte al Romaniei Adrian Nastase a vrut sa fie presedintele Romaniei, dar a pierdut, in 2004, in fata lui Traian Basescu.
Georgica Severin, Presedintele Director General al SRR, a transmis un mesaj de sfarsit de an, pe care il puteti citi in continuare.
Ion Cristoiu spune ca PSD are nevoie de un prezidentiabil ca Olguta Vasilescu: ... Ionel Dancu) Jurnalistul Ion Cristoiu a apreciat, duminica, la Antena 3, ca daca PSD va alinia la alegerile prezidentiale un candidat care spune ca nu vrem crize, atunci va pierde scrutinul.
Ministerul Turismului a finalizat ieri evaluarea ofertelor depuse in cadrul licitatiei deschise pentru achizitia serviciilor de realizare a campaniei interne "Turist in Romania", a anuntat ministrul Elena Udrea (foto).
Mircea Badea, realizatorul emisiunii TV "In gura presei", difuzata de Antena 3, i-a dat lectii de limba romana si de morala scriitorului Horia Roman Patapievici.
Andreea Cretulescu paraseste postul Realitatea TV, vineri fiind ultima sa zi in postura de angajat la televiziunea din cadrul trustului de presa Realitatea-Catavencu, dupa cum a declarat chiar jurnalista. Potrivit Andreei Cretulescu, decizia de a pleca de la Realitatea TV este una "personala".
Nu ar mai fi fost nevoie nici de reducerea salariilor cu 25%, nici de cresterea TVA.
'Intr-un articol postat pe blogul sau, prezentatorul emisiunii Agentul VIP de la Antena 2, Cristian Brancu, il ataca pe Cristian Tudor Popescu pentru afirmatiile facute la adresa scandalului din jurul mortii Madalinei Manole si spune ca e pacat ca jurnalistul vrea sa se priceapa la toate.
Gazetarul si omul de televiziune Marius Tuca a implinit 44 de ani. Cu acest prilej, intr-un interviu acordat AGERPRES, el vorbeste de inceputurile sale in presa scrisa si televiziune, dar si despre presa de azi aflata intr-o stare de decimare totala.
Evenimentul Zilei scrie ca rudele cantaretei Madalina Manole, scindate in doua tabere, alimenteaza, prin intelegeri sau contracte, castigurile a doua televiziuni importante din Romania, Pro TV si Antena 1.
Astia de la Jurnalul-s cretini. ... Puteti citi in continuare stenograma in care mogulul Voiculescu vorbeste despre unii angajatii din trustul sau nu tocmai magulitor si promite ca va face totul pentru a spala imaginea de spion a lui Codrut Seres prin intermediul Jurnalului National.
• Reporter Virtual da drept sigura despartirea lui Sorin Oancea de trustul Intact si a lui Radu Moraru, realizatorul emisiunii "Nasul", de B1 Tv.
Nulitatile de la putere jignesc inteligenta si sfideaza bunul simt. O adunatura de mutanti. Cei care nu (mai) sunt in PD-L mentionati aici fac parte tot din modelul de succesuri fata de care am incompatibilitate pana la greata.
Adelin Petrisor, corespondent special al Stirilor TVR din septembrie 2010, a castigat un concurs de realizator de emisiuni organizat miercuri de Televiziunea Publica, devenind astfel angajat permanent al Televiziunii Romane. De la 1 septembrie 2010, Adelin Petrisor este corespondent special la Stirile TVR.
Concubina regelui se difuzeaza de la ora 18.25, luni-vineri. Serialul coreean de la TVR 1, Legendele palatului: Concubina regelui, a surclasat ieri (5 aprilie), la capitolul audienta, emisiunea Acces direct (Antena 1) pe intervalul 18.25 - 18.58.
"Am muncit la administratia metroului, curatam wc-uri" Este analist financiar, avocat, fost pilot de vanatoare pe F16 si are centura neagra in Kung Fu. ... Pana la indeplinirea visului sau, in liceu, a prestat la munca de jos.
Razvan si Dani vor castiga cate 50.000 de euro in trei luni Razvan Simion si Dani Otil vor primi cate 50.000 de euro pentru munca pe care o vor depune in urmatoarele trei luni in cadrul emisiunii X Factor.
Antena 1 informeaza: ... Trei somitati in Economie sustin ca ne aflam la un pas de o noua conflagratie Trei somitati in materie de economie vorbesc despre un posibil razboi. Declaratiile au fost prezentate, joi seara, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.
o zi a publicat doar stiri pozitive sau elogii la adresa conducatorului iubit de pedelisti. Am vrut sa semnalam cititorilor cum ar arata presa, daca planul Puterii de subordonare a mass media, prin recompense, amenintari si pedepse, ar reusi. Am incercat, astfel, sa protestam impotriva inchiderii Antena 3.
Mihaela Radulescu va prezenta "Alegerile Mihaelei", din 20 mai, la Realitatea TV Mihaela Radulescu va prezenta "Alegerile Mihaelei", o emisiune de infotainement, care va fi difuzata din 20 mai, in fiecare duminica, la Realitatea TV, o televiziune detinuta de fostul sot al vedetei, Elan Schwartzenberg.
google-analytics.com